ONS VERHAAL

COMPharma (PGE2 s.p.r.l.) opgericht in 2013 door twee Luikse apothekers is actief in de ontwikkeling van diensten en oplossingen voor gezondheidsprofessionals.

Na de ontwikkeling van een multifunctionele interface voor de apotheker en een mobiele bestelapplicatie voor de klant, was het een logische volgende stap de verschillende tools onder het merk EASYPharm aan te vullen met communicatiediensten voor de apotheker en zijn patiënt onder een nieuwe naam: COMPharma.

Samen met de ontwikkelde tools bieden wij ook een website voor apothekers aan waarvan sinds 2018 al meer dan 500 apotheken gebruik maken.

De evolutie van nieuwe technologieën en klantgedrag betekent dat de apothekers nieuwe communicatiekanalen moeten verkennen.

Daarbij is het belangrijk om de patiënten te wijzen op de nieuwe rol van apothekers en de unieke diensten die zij te bieden hebben in vergelijking met andere spelers op de markt.

ONZE MISSIE

Onze missie is het versterken van het imago van de apotheker bij de patiënten met als doel de centrale rol van de apotheker in hun gezondheid te benadrukken.

Het team bestaat uit 2 onafhankelijke apothekers: François-Régis Goffin (Apotheken Goffin) en Nicolas Putois (Apotheek de Bavière), beiden gevestigd in Luik. Zij nemen actief deel aan iedere reflectie over de implementatie van de verschillende diensten.

Twee specialisten in marketing en digitale communicatie zorgen voor de continue ontwikkeling en dagelijkse optimalisering van alle tools voor de apothekers en zorgprofessionals.

Een grafisch ontwerper vult het team aan om apotheken die dat wensen in staat te stellen een coherente grafische identiteit te ontwikkelen in hun apotheek en online.

Een ontwikkelingsteam is voortdurend bezig met het ontwikkelen van de tools en zorgt voor updates voor voorbeeldige prestaties.

Share This