Beheer Google My Business

Google My business, wat is dat juist?

Als uw patiënten een zoekopdracht naar een zaak uitvoeren via Google, verschijnt er rechts naast de resultaten een fiche met alle praktische info over deze zaak.

Deze fiche bestaat ook voor uw apotheek! Het gaat over een kleine overzichtsfiche die men te zien krijgt als men praktische info gaat opzoeken zoals een telefoonnummer of openingsuren.

Wij beheren deze fiche voor uw apotheek

Google My Business is dus een tool die ervoor zorgt dat uw apotheek beter zichtbaar is in de zoekresultaten. Wij gaan daarom die fiche optimaliseren en u helpen om beter te scoren in de zoekresultaten van Google.

Praktische informatie

Voldoende actuele info over uw apotheek

Review

U ontvangt een melding wanneer uw pagina een nieuwe review ontvangt

Foto’s

Het online plaatsen van enkele foto’s van uw apotheek

Publicatie van posts

Nieuws, evenementen, updates van uw diensten, …

 

Waarom uw eigendom claimen?

Telkens wanneer uw patiënt een zoekopdracht uitvoert om praktische info over uw apotheek te vinden, komt hij eerder op deze fiche terecht, zelfs zonder eerst naar uw mooi gepresenteerde website te kijken. Dan zou het jammer zijn als de info in deze fiche niet klopt.

Het is dus belangrijk om de eigendom van deze fiche te claimen zodat je de informatie kan controleren die over uw zaak verschijnt.

Deze tool heeft, naast het geven van praktische info, ook een enorme impact op uw SEO-score. Dat betekent dat uw patiënten u makkelijker zullen vinden door een simpele zoekopdracht te doen in Google zoals bijvoorbeeld “apotheek naam gemeente“.

 

Share This