GRAFISCH CONCEPT EN COMMUNICATIE-ONDERSTEUNING

Goffin-Observatoire

EEN LOGO: DE IDENTITEIT VAN UW APOTHEEK

Het hebben van een logo is onmisbaar om u te onderscheiden. Het blijft ook het langst hangen in het geheugen van uw patiënten. Het logo moet passen bij uw apotheek en uw missie en vormt zo het uitgangspunt van uw merk. U straalt een sterk imago uit dat uw patiënten zullen onthouden door het te gebruiken in al uw communicatie-uitingen (kassabonnen, facturen, boodschappentassen, etalage bestickering, website, sociale media, …).

EEN BROCHURE MET UW DIENSTEN

Een brochure is het ideale communicatiemiddel om de diensten van uw apotheek voor te stellen aan uw patiënten. Of het nu dient om een nieuwe dienst aan te kondigen of om reclame te maken voor een evenement, de brochure is de perfecte oplossing om uw diensten over te brengen bij uw patiënten.


EEN TAS IN UW KLEUREN

Om uw visuele identiteit bij uw klanten te versterken, kan u papieren boodschappentassen bestellen met daarop de grafische elementen en kleuren van uw apotheek.

EEN ROLL-UP OM DE AANDACHT TE TREKKEN

U onderscheiden is goed, het van de daken schreeuwen nog beter. Met een roll-up toont u op een simpele en efficiënte manier de diensten die u aanbiedt in uw apotheek. Leveringsdienst, de voordelen van eigen bereidingen, verhuur van medisch materiaal: gebruik de roll-up om informatie mee te geven die u uniek maakt. Laat deze kans niet liggen om uw patiënten te tonen wat u hen te bieden heeft.


Affiche pharmacie

EEN AFFICHE OF FLYERS

Hoe zorgt u ervoor dat uw patiënten op de hoogte zijn van uw nieuws en evenementen? Hoe trekt u de aandacht van nieuwe klanten? Flyers en huis-aan-huis-folders bereiken zowel uw huidige als toekomstige patiënten. Affiches met actuele informatie stralen dan weer een modern en dynamisch imago uit.

GRAFISCHE TEMPLATES VOOR SOCIALE MEDIA

Uw visuele identiteit moet zichtbaar zijn in al uw communicatiekanalen: drukwerk, beeldschermen in de apotheek, website en zelfs op uw sociale media! Zo herkennen uw patiënten uw apotheek onmiddelijk.


Affiche pharmacie

BLOCNOTES

Zin om uw patiënten een plezier te doen met een geschenk dat hen altijd aan uw apotheek zal doen denken? Kies dan voor een blocnote. Bovendien kan uw medewerkersteam dat ook goed gebruiken.

GEPERSONALISEERDE CONTENT VOOR UW BEELDSCHERMEN

Maak gebruik van elk klantenbezoek om te communiceren over uw evenementen, diensten, promoties en tips. Een essentiële olie of seizoensgebonden advies? De patiënt zal een blik op uw digitaal scherm werpen terwijl hij zijn beurt afwacht.


ENVELOPPES EN BRIEFPAPIER

U wil graag nog een stapje verder gaan en brieven versturen met uw merkidentiteit erop? Wij zorgen voor enveloppes en briefpapier in uw kleuren.

VISITEKAARTJES OM MEE TE GEVEN

Een visitekaartje houden we meestal bij als we contact willen houden met iemand of met een lokaal bedrijf. Bovendien is het een handige manier om uw andere communicatiekanalen mee te geven: uw website, Facebookpagina of Instagram-account, etc.Contacteer ons!

Share This