Marketing in apotheken: een sterke visuele identiteit om indruk te maken

Het hebben van een eigen visuele identiteit is vandaag de dag een prioriteit voor een marketingstrategie voor apotheken. Uw patiënten worden dagelijks gebombardeerd met visuele informatie en moeten uw communicatie in één oogopslag kunnen herkennen! 

9

Een unieke en herkenbare identiteit

9

Meerdere aanpassingen

9

Een ontwerp dat uw waarden uitdraagt

9

een oogverblindende visuele representatie van de inhoud

Identité Visuelle Compharma

Een service van A tot Z

Door de vraag van veel apothekers gaan we verder dan alleen het creëren van uw inhoud! Inderdaad, wij kunnen zorgen voor het afdrukken en bezorgen van uw drukwerk… maar ook voor het verspreiden van uw visuals en professionele foto’s voor uw apotheek. Maak het marketingproces van uw apotheek eenvoudiger!

PRINT
LEVERING IN UW REGIO
PRO & 360° FOTO'S
Animez vos écrans en officine

Apotheekschermen: trek de aandacht!

Profiteer van de tijd die patiënten doorbrengen in uw apotheek om uw nieuws te communiceren. Dankzij de aandachttrekkende schermen zet u uw advies, promoties, evenementen of nieuws op de voorgrond!

9

Regelmatige updates van nieuwigheden in uw apotheek

9

Door ons online gezet

9

Oproep tot actie in de apotheek

9

Aanpassing aan uw visuele identiteit

DES SUPPORTS QUI VOUS RESSEMBLENT

Versterk uw visuele identiteit dankzij gepersonaliseerde reclamemiddelen!

LOGO

Om te beginnen is het hebben van een logo essentieel om jezelf te onderscheiden. Het is immers hetgeen dat het best in het visuele geheugen van uw patiënten zal worden geprent. Om uw apotheek te vertegenwoordigen, moet het uw waarden en uw missies weerspiegelen. Ons advies? Gebruik het op alle media die je hebt (facturen, tassen, etalage, website, sociale netwerken, etc.).

Brochure

We bevelen brochures of folders sterk aan bij onze klanten om te praten over hun diensten, hun waarden en wat zij de patiënten kunnen bieden.

agsdi-hospital

ETIKETTEN

U kunt de herkomst van een eigen product met trots laten zien met op maat gemaakte etiketten! Bovendien kunt u alle informatie toevoegen die u wenst.

agsdi-mail

e-mailhandtekening

Geef uw patiënten nogmaals de mogelijkheid om al uw contactinformatie te vinden met een gepersonaliseerde e-mailhandtekening! Het geeft uw e-mails een professioneel tintje en versterkt ook uw bedrijfsidentiteit.

agsdi-notebook

roll up

Een roll-up kan een eenvoudige en doeltreffende manier zijn om de diensten die u in uw apotheek aanbiedt te tonen. Leveringsdienst, voordelen van uw zelfgemaakte bereidingen, verhuur van medische apparatuur: gebruik de roll-up om de informatie te communiceren die u uniek maakt. 

agsdi-documents

FLYERS & AFFICHES

Communiceer uw laatste nieuws door middel van posters en flyers! Met flyers en “all-boxes” bereikt u naast uw patiëntenbestand misschien zelfs nieuwe klanten! Om binnen de apotheek te communiceren, zullen de posters de aandacht trekken van uw patiënten die naar de apotheek komen.

agsdi-billboard

raamstickers/spandoeken

Belangrijke aankondiging, verhuizing, renovatie, opening? Kies in deze omstandigheden voor een medium dat het nieuws waardig is! Zowel met de raamsticker als met het spandoek kunt u de boodschap overbrengen aan iedereen die voorbijkomt.

agsdi-id-card

visitekaartjes & waardebonnen

Dankzij hun portefeuilleformaat zullen visitekaartjes met al uw contactinformatie nooit de handen van uw patiënten verlaten. Wat waardebonnen betreft, deze zijn ideaal om patiënten aan u te binden! Een extra idee kan zijn om ze bijvoorbeeld tijdens de eindejaarsfeesten aan te bieden.

agsdi-handbag

Tassen en dozen

Aarzel niet om, net als uw andere communicatiemiddelen, uw tassen en dozen te personaliseren! Een goede manier voor uw patiënten om uw logo te onthouden.

agsdi-bullhorn

displays

Wilt u meer gepersonaliseerde middelen in de apotheek zelf? Kies dan voor onze displays op maat! Laten we samen uw project bespreken, zodat we de display van uw dromen kunnen creëren!

Apotheek marketing

door jun 10, 2020

Share This