Klantenbinding dankzij sociale media

  

Welke voordelen bieden sociale media?  

Verleng en versterk de relatie met uw patiënten  

Communiceer over uw promoties en evenementen  

Deel gezondheidsartikelen  

Bereik uw klanten daar waar ze hun tijd doorbrengen  

Bereik meer patiënten  

Lok uw patiënten naar uw website  

FACEBOOK  

In België gebruikt iets meer dan 60% van de bevolking sociale media. Daarvan zit 75% dagelijks op Facebook waar ze bovendien veel tijd doorbrengen. Het is niet omdat u nog niet op Facebook zit, dat uw patiënten daar niet te vinden zijn en zo loopt u de kans mis om hen eraan te herinneren dat u bestaat.

Facebook laat u toe te luisteren naar uw patiënten en jullie relatie ook buiten de apotheek verder te zetten. Het is een lokaal en sociaal communicatiekanaal. Als uw patiënten uw content waarderen, geniet u van virtuele mond-aan-mondreclame.

INSTAGRAM  

Dit sociaal medium staat volledig in het teken van het beeld en kent een stijgend succes bij jongeren tussen de 18 en 34 jaar. Als u wil werken aan uw toekomstige klantenbestand biedt Instagram heel wat opties. Influencers aarzelen niet om merken in de kijker te zetten en sterke beelden versterken uw imago en het engagement van uw community.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ons team staat in voor de activatie van uw communicatie op Facebook van A tot Z. Van het aanmaken van de pagina tot het publiceren van content op regelmatige tijdstippen, wij zorgen voor alles zodat u uw tijd kan spenderen aan wat u het beste kan: raad geven en zorgen voor uw patiënten.

Onze ondersteuning voor Facebook beantwoordt aan al uw behoeften en past zich aan aan het imago van uw apotheek. Zo zorgen we voor een samenhang tussen wat er zich afspeelt in uw apotheek en wat we tonen online.


Maak nu een afspraak voor een demonstratie van onze diensten!

Share This