We kennen allemaal de klassieke houder in plexiglas. Al vele jaren wordt hij gebruikt als ondersteunende marketingtool in verschillende handelszaken, maar ondertussen steelt zijn digitale broertje de show: het beeldscherm.

In de schijnwerpers

Uw beeldscherm neemt een prominente plaats in in uw apotheek en trekt alle aandacht, hoe groot of klein het ook is. Dankzij het heldere scherm en de opvallende kleuren weten uw patiënten meteen waar ze moeten kijken om de laatste nieuwtjes terug te vinden.

Een patiënt staat te wachten aan uw balie? Uw beeldscherm is de perfecte afleiding. Wie weet, kan het zelfs het gemiddelde aantal bezoekers verhogen dankzij seizoensgebonden communicatie.

Hoe groter het formaat van uw beeldscherm, hoe groter de kans dat het scherm vanuit verschillende plaatsen in de apotheek gezien zal worden.

Nog een voordeel: het gebruik van een beeldscherm zorgt voor een ordelijke en overzichtelijke balie. Al uw communicatie wordt weergegeven op één enkel medium en uw interieur blijft opgeruimd.

Een blikvanger

Nog meer dan door de positie, trekt uw beeldscherm de aandacht door de content die het biedt. De belangrijkste rol van uw beeldscherm is uw beelden op groter formaat tonen en zo hun visibiliteit vergroten. En waarom zou u het niet gebruiken om beweging toe te voegen aan uw apotheek?

Net zoals op sociale media, werken bewegende animaties en video’s beter om de blik van uw patiënten te vangen. Hoe meer uw beeldscherm geanimeerd is, hoe vaker het bekeken zal worden. Presenteer er uw diensten, een samenvattende video met promo’s van het moment, aankomende evenementen, … Toon wat er in uw apotheek gebeurt!

Een ecologisch en waargetrouw alternatief

Met een beeldscherm kunt u uw beelden ook realistischer weergeven. Gedaan met inkt die uitloopt of vervaagde kleuren. Dankzij het gebruik van een digitaal formaat, zien uw beelden er precies uit zoals u ze op de computer aangemaakt hebt.

Let u op uw ecologische voetafdruk? Met een beeldscherm in uw apotheek beperkt u het aantal A4-affiches die een veel kortere levensduur hebben.

Ecologisch én opvallend, het beeldscherm versterkt uw communicatie!

Hulp nodig om uw beeldscherm te optimaliseren? Wij creëren uw visuele communicatie voor in uw apotheek! Maak een afspraak voor een demonstratie van onze diensten.

Share This

Share This

Share this post with your friends!