We mogen een boek niet beoordelen op zijn cover, maar vaak bestuderen patiënten uw apotheek toch met oog voor detail op het internet. Voor ze bij u langskomen, zoeken ze waarschijnlijk via Google al naar uw apotheek.

Wil u een goede indruk maken? Kies dan voor professionele foto’s!

Uiterlijk telt

Wie heeft nog nooit eerst op internet gekeken om zich een beeld te vormen van de plek waar hij heen gaat of het menu opgezocht van het restaurant waar hij gereserveerd heeft?

Het is voor velen een eerste reflex. En vaak zorgen aantrekkelijke foto’s er dan voor dat men zich verheugt op een bezoek, zelfs als het om een afspraak bij de tandarts gaat.

Hoe staat het met uw apotheek? Toont u foto’s die zin doen krijgen om langs te komen? Biedt u een 360° view van uw apotheek? Als de foto’s een donker en rommelig interieur weergeven, gaan uw potentiële patiënten misschien wel op zoek naar een andere apotheek. Dus ja, het uiterlijk telt echt wel deze keer.

Het extraatje dat alles verandert

Nog meer dan een betrouwbaar beeld te geven van uw apotheek, geven professionele foto’s ook een boost aan uw digitale en fysieke media

Gebruik ze in uw brochures of op uw flyers, maar ook op uw website en profiel op sociale media. Dankzij deze foto’s krijgt uw communicatie een professionele uitstraling.

Weet u niet tot wie u zich kan wenden? Wij helpen u graag. Vraag snel uw gratis offerte aan en wij staan u bij.

Share This

Share This

Share this post with your friends!